Followers

Friday, September 27, 2013

kenali pasangan

salam :)

berapa ramai diantara kamu yang betul-betul kenal pasangan masing-masing?

tarikh lahir, baju masa 1st date, makanan kegemaran pasangan?? selalunya pasangan couple, diorang ni concern sikit bab-bab macamtu sebab kalau lupa, sure si makwe merajuk *not me* ye tak? haha..jangan kelentong..

tapi kalau pasangan suami isteri? ade tak yang tak tahu, tak ingat atau buat derk? memang cari nahas la tu..hee..

so, lets check it out!



saya mengaku memang pelupa bab-bab macamni..banyak lagi benda nak fikir..but my teddy always remember! tu la orang kata pasangan-sebagai-pelengkap..ada benda dia ingat, saya lupa, ada yang dia lupa, saya ingat..kan bagus..tak de la jammed kepala nak fikir semua benda *saja nak excuse* hehe


p/s: dont take it serious..tapi kadang-kadang bende kecik pun bole jadi masalah besar dalam rumahtangga kan?


6 comments:

Zul Fattah said...

untunglah ada pasangan yg serasi.. sy masih blum ada lg.. huhu.. tunggu grad dlu

i'm shin... i'm inesen said...

hey hey welcome back

Arra Ahmad said...

Alhamdulillah.tak pernah gado pasal hal2 diatas...hehe

fyezrahman said...

zul fattah: yup blaja dulu..da kerja nnt 'luas permandangan, byk pilihan'..dont worry..hihi

fyezrahman said...

ahin: oh shin! welcome here :D

fyezrahman said...

arra: alhamdulillah :)

Related Posts with Thumbnails