Followers

Tuesday, January 31, 2012

26 or 16..you choose :p

ulang tahun kelahiran baru je lepas..saya bet dengan my-brad-pitt, yang mana wish post kat fb saya akan melebihi 30..saya berani bet pasal da bole agak saya akan menang..and the wishes reach 90+ post! hahaha..congratz to me and thanks for the wishes and all birthday gifts! :D


btw, baru realize safee sali lahir pada tarikh yang sama dengan saya, tapi dalam tahun yang berlainan..apekejadah?!! saya suka his talent but his face keep remind me to sumone..ciss! tasuke tasuke..

okey, sekarang da tua lagi setahun..satu part dalam impian hidup da tercapai, alhamdulillah..besides that, ada beberapa lagi impian dan perancangan yang harus diusahakan rentetan impian pertama yang da tercapai tu..kisah duniawi yang sementara je pun, tapi semua orang terkejar-kejar..wish me luck!

hmm..bila cakap pasal birthday, ada orang mention and tanya pasal umo saya..im proud to say that im 26th this year..but do i still look like a 16 years old girl? hahaha..age is just a number..yang penting pengisisan yang ade dalam diri kita..kan kan? okey whateverrr~

p/s: apesal malam ni dahsyat sangat bunyi letup2 bunga api? gegar KL weh -_-'


6 comments:

AjimGreen said...

(26+16)/2=21.. urm..ok gak. ;)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

Moon plak baru jerkkk 18thn...hehehehe

faizura rahman said...

ajimgreen: siap darab bahagi bagai..hahaha..

faizura rahman said...

C.M.A @ CikMoonAdnan: ohh..patut r comel..hehe

Arra Ahmad said...

haha..16 bru cute k.fye

faizura rahman said...

arra ahmad: ha tu la pasal kan..hehe

Related Posts with Thumbnails