Followers

Wednesday, December 14, 2011

selamat tinggal *tempat* ini

pagi tadi, dengan berakhirnya peperiksaan Lembaga Jururawat Malaysia, maka tamatlah status saya sebagai seorang pelajar di 'tempat' ini.. *berharap untuk menjadi pelajar lagi, satu hari nanti* tahniah kepada semua yang terlibat..semoga kita semua lulus 100% dan saya doakan anda diposting secepat mungkin..insyaAllah..

registered staff nurse :)

malam ini, bermula pula sesi kemas mengemas barang yang dah beranak pinak selama 3 tahun untuk di bawa pulang ke kampung halaman..masa mula-mula datang dulu 2 beg je..la ni tetibe penuh 1 avanza! ohh dahsyat..haha..

another 15 days to finish up 2011, schedule saya dah penuh..all is about family matter and holidays..wow tak sabar nak bersenang lenang sambil melakukan banyak perkara yang tertangguh..put aside all about human anatomy..nanti sebelum posting, kita jumpa lagi okeh! :p

p/s: wahai barang-barang, sila masuk ke dalam kotak dengan sendiri boleh? hehe

4 comments:

Arra Ahmad said...

semuanya menjadi kenangan yang takkan dilupakan..

and..u'r always be in my mind.:)

fyezrahman said...

arra ahmad: friendship forever, insyaAllah :)

javalava89 said...

SELAMAT MENJADI SN YANG BERJAYA DUNIA AKHIRAT.,,..

faizura rahman said...

javalava89 : thx men! aku doakan yg terbaik utk ko gak! keep in touch..do miss me! hahaha

Related Posts with Thumbnails