Followers

Thursday, November 10, 2011

notes and exam

hoyehh! exam was done in a pretty perfect way..alhamdulillah, alhamdulillah..soalan yang keluar, walaupun bukan ape yang orang ramai spot, nampaknya agak berpihak kepada kami..macam biasa la, ada jugak sub-question yang tricky, tapi the rest was fine..syukur, dan harap-harap semua rakan-rakan pelatih kumpulan 1/2009 akan lulus cemerlang untuk peperiksaan akhir ini..amin..

see..how 'lunyai' my notes yang tinggi menggunung tu hanya untuk menjawab 2 paper color pink yang nipis beberapa helai je..sabar je la..walaupun saya suke pink, tapi kali ni, kena fikir dua tiga kali gak! haha..

nampak tak subjek ape? emergency ngan professional beb..memang la kena ada banyak ilmu baru boleh jawab.. *sigh* sekarang boleh la rehat beberapa hari sebelum pulun buat latihan untuk LJM pulak..the last ones..100 soalan objektif dalam masa 1 jam..kena warming up cepat-cepat ni..hehe..

p/s: 3 daripada 4 batang pen baru telah terkorban hanya untuk 2 paper..banyak betul menulis! haha..tahniah!

No comments:

Related Posts with Thumbnails