Followers

Thursday, November 10, 2011

friendship's ladybirds :)

"its not about the shape, nor the price..its all about the value of friendship that we should appreciate.."
cehhh..pandai la tu! haha..its a very small gift for my friends..nak exam kan..sometimes, some people perlu diberi semangat, kata-kata perangsang atau dorongan untuk tidak putus asa..lagi-lagi disaat-saat akhir peperangan (exam)..ada yang tak sampai ke garisan penamat tapi dah give up..ada yang tersungkur sebelum tiba ke medan perang..macam-macam lagi la..so, for me, ini adalah salah satu cara untuk motivate dan raise up our morale..me and my group mate..insyaAllah..


terima kasih untuk kawan-sampai-mati yang melihat susah senang saya dari awal (januari 2009) hingga hari ini, yang menyahut gelak tawa saya, menyapu air mata duka, bergelumang dan lemas bersama-sama di tengah-tengah himpunan buku dan nota..semoga kita semua berjaya mencapai impian untuk cemerlang dalam bidang ini..insyaAllah..untuk faten ayuni, izzati, syahida, rabiatul, saziela, nurul, farahana, fatim faezah, do keep in touch ya!


untuk illi muna, marahaini, shamimi, halimahtul, munirah, azilawati, aina, kamsariah, khuzaimah dan  amirah, terima kasih kerana menjadi team mate yang happening dan menyeronokkan ketika bekerja di wad, operation theatre dan A&E untuk praktikal terakhir kita semester ini..sampai bila-bila pun, rajin-rajin la bekerja okey..remember, takde sorang manusia pun yang tak suka bekerja dengan kita jika kita ringan tulang dan tidak berkira..hormat rakan sekerja dan sayang pesakit..insyaAllah, kerja ikhlas kerana Allah, akan membahagiakan hidup kita dunia dan akhirat..


last but not least, good luck untuk peperiksaan lembaga jururawat pada 14 december 2011 nanti..jadikan ia yang pertama dan terakhir..do your best and tawakkal for the rest!

p/s: 35 days left :)

2 comments:

Yu HaHn said...

c0mell la k.fye..bli mne niyh??

faizura rahman said...

yu hahn: beli kt kL time balik deepavali aritu..hehe

Related Posts with Thumbnails