Followers

Sunday, August 28, 2011

"Saya Join Cabutan Bertuah Kaspersky 2012"

saya di invite untuk join cabutan bertuah ni oleh tuan penganjur..yeay!

syarat-syarat:
1) mestilah blogger (sudah tentu!)
2) copy dan paste gambar ni kat blog  dan tulis tajuk "Saya Join Cabutan Bertuah Kaspersky 2012" (ade kan, ade kan?? hehe)


3) copy banner dan letak di blog (ade kat sidebar..cantik kan?! hehe)
4) like fanpage ni (sudah jugak~)
5) tag 3 blogger (yang bertuah adalah 3 gadis chantek ini: cik leen, umi raihanah dan cik yan)
6) finally, tinggalkan link di page penganjur (akhirnya siap! hehe)

p/s: semoga bertuah, aminnn~ :)

5 comments:

ejau said...

haha~!! malasnya jika nak wat entry mcm neh~ ;p fye nak KAV percuma~? setahun blh supply.. huu~!!

Leen Ismail said...

thanks syg.
i dah join :)

faizura rahman said...

ejau: eleh mcm je nk bg! haha

faizura rahman said...

leen ismail: semoga berjaya :)

Cik Yan said...

wah..thanks my dear tag cik yan.
Insya ALLAH ada kelapangan cik yan join k..rite now busy sket..jarang dpt update blog..=(


Wish u all da best & selamat hari raya. duet raya untuk cik yan ada x?? hihihi...=)

Related Posts with Thumbnails