Followers

Saturday, June 18, 2011

selamat hari bapa 2011

maybe ramai yang tak berapa alert tentang sambutan hari bapa..ya lah kalau nak ikut, sambutan hari ibu lagi happening kan..advertised kat tv bagai..tapi kalau takde bapak/ayah/abah/papa, kita semua takde la pulak kat dunia ni..bagi sesiapa yang tak tahu, hari bapa jatuh pada hari ahad minggu ketiga bulan jun setiap tahun..dan pada tahun ini, ia jatuh pada 19 jun 2011

kebetulan, hari ni terlebih rajin nak bake cake..dah lama dah kumpul resepi ni..tapi im so sorry, saya memang FAILED dalam bab decoration~! haha..huduh la pulakkkk (fuh, nasib baik rasa dia mengancam..HAHA) and now, presenting RED VELVET CAKE :) -klik link untuk resepi-

macam art budak tadika la..hehe

my dear 'ayah' with his camera :)

hari-hari pun hari untuk mama dan ayah..i ♥ u

No comments:

Related Posts with Thumbnails