Followers

Saturday, June 18, 2011

mini mexican bun VS uitm puncak alam

hi kawan-kawan..another menu yang saya sangat teruja nak try masa cuti ni is mexican bun..bile dah selalu sangat beli roti boy, sebagai perempuan, mesti la nak try buat jugak kan..bila buat sendiri, then jamu family dan kawan-kawan, baru la ade kepuasan..tak gitu? hehe..

nak dipendekkan cerita, di suatu hari yang damai, saya dah pun berjaya menyiapkan hidangan yang sangat comel dan sedap ini..haha..tak sangka berbakat jugak *pengsan jap* mula-mula buat bentuk mini bun, sebiji yang macam roti boy jual tu..then try pulak buat dalam cup, dan kelihatan lebih comel persis cupcake..so, boleh la packing banyak-banyak untuk jejaka di puncak alam :D

bun shape

cupcake shape
siapa jejaka puncak alam? haha..jeng jeng jeng! dia adalah my lovely-handsome brother..baru beberapa minggu berada di uitm puncak alam sebagai pelajar asasi kejuruteraan and i miss him so much :(

buruk la pulak benda nih..haha

handsome boy-guitar-mexican bun :D
hostel beliau yang masih cantik..haha

UiTM dihatiku -forever and ever-
my dad and me both are UiTM degree holder..soon, my handsome boy too, insyaAllah :)

No comments:

Related Posts with Thumbnails