Followers

Wednesday, May 11, 2011

kanak-kanak

semenjak dua menjak ni, minat pulak dengar dan nyanyi lagu kanak-kanak..yang paling minat adalah lagu cite Barney ni :

i love you..
you love me..
we are happy family..
with a great big hug and a kiss from me too you..
wont you say you love me too..

haha..korang tahu nyanyi lagu ni tak? best woo..lagi bes kalo dengar my super-duper-cute-naughty little brother, Nasywan nyanyi dengan bahasa pelat-pelat die..haha..rasa nak cium die kuat-kuat!

nasywan chomel..grrr~!

btw, semalam, terjumpalah satu page seorang ibu muda yang ada seorang anak perempuan dan sepasang kembar perempuan..tapi dah nampak macam kembar 3 pun ade..pergh..sangat chomel anak-anak die..dah macam rupa model..tak caye? cuba tengok pic bawah ni..nak lebih lagi, boleh klik http://etrangle.net/

adorable family :)
kalau tak silap, dorang ni orang singapore..eh, tetibe rasa teruja plak..mama saya orang singapore..sure saya boleh dapat anak cute macam ni nanti kan..kan kan?! hahaha

suka nyanyi lagu kanak-kanak..suka tengok gambar budak-budak..argh..petanda ape ni?!

2 comments:

Cik Nathrah said...

cutenye! patutla pon mak ayah diorang hensem lawa bergaya. hehe

FirdausMalek said...

leh jd nurse kat wad kanak2 nie...

Related Posts with Thumbnails