Followers

Thursday, April 28, 2011

bisnes kuih raya online 2011

seorang rakan a.k.a ex-classmate a.k.a ex-class monitor sangat gemar berniaga..sangat yang saya maksudkan ni memang betul-betul SANGAT~! haha..tanye je la apa-apa, mesti dia ade jual punye..erk, except benda-benda terlarang la ek..hehe..

in this entry, saya nak tolong promote kan bisness terbaru cik abang ni..actually bukan la baru sangat pun..tapi boleh la kalo nak kira baru..sebab, dulu die berniaga direct je, skang ni da pandai guna online pulak..bisnes ape? haa..bisnes kuih raya.. kalo nak usha, boleh click link ni www.kuihrayaonline.net 



bulan puasa dah nak dekat, kalau ade yang nak cari duit raya, boleh la join cik abang ni berniaga..die memang tengah cari agen tu..ape-ape hal, boleh mintak no tepon die kt saya ye :)

hensem tak?
abang hensem, jangan lupa bagi kuih raya 1 bekas, foc kt i ye :D

2 comments:

shera rahman said...

alan... benda pe yg die tak jual... sume die sapu...hehe

faizura rahman said...

shera: haha..tahu xpe..die ni salah amek cos r kt uni tu kot~!

Related Posts with Thumbnails