Followers

Sunday, February 6, 2011

sehelai hadiah polka dots

hi kawan-kawan..

semalam, saya mendapat sehelai blouse polka dots pink-white dari si jejaka..mula-mula agak terkejut atas pemberian itu kerana saya tak pernah terfikir mahu mengumpul barangan polka dots..tapi disebabkan pemberian itu berwarna pink, sebijik dengan layout blog ini, ia nampak sungguh style! serius..vintage kot! high taste sungguh ye kamu! haha..thanks anyway..tiba-tiba saya rasa nak cari semua benda macam ni!!!





 

opss!! tetttt!! hahaha!!

update: Siaran Wanita Hari Ini 7.2.11 : Topik "DEMAM POLKA DOTS" 
Fesyen polka dots atau bintik-bintik kata orang menjadi trend semula? Bersama pereka fesyen ternama dalam perbincangan fesyen hari ini..


baru perasan polka dots tu cantik! hehe..terima kasih kamu :)

10 comments:

Along Tapa said...

huish..baik ko doa-doa jangan dapat polka dot kat badan ko..tak masal tak boleh keluor rumah nanti..takut berjangkit...

Gorengbaek - Cinta itu....

Hangit Habis dah - Ke mana aje baran ko tu boleh pegi...

n.h.m.s said...

wow!~~i always love polka dots!~~polka dot mmg 'in' tak ditelan dek zaman.hehe.

aimi nadiah said...

slmat mencari.. hehe..

faizura rahman said...

along: chooii!! touchwood2!! hei..mintak jauh la bnd2 cmtu! haha

faizura rahman said...

n.h.m.s: rilly?! wah..nak start suka jugak la! hehe

faizura rahman said...

aimi: hehe..doa2kan :)

tiada hati said...

wah : haha!!polka dots. mcm tompok2 tahi unta. untunglah ada jejaka bagi..sib baik die tak bagi yang last tu!! ;p

faizura rahman said...

tiada hati: tahi unta bulat2 ke? tak pernah tgk la~ haha

bobiedanbad said...

polka dots in pink so cute n nice..

faizura rahman said...

bobiedanbad: true true true :)

Related Posts with Thumbnails