Followers

Thursday, February 17, 2011

sambutan maulidur rasul 2011

selawat dan salam ke atas junjungan besar nabi kita, Nabi Muhammad SAW..semoga kita semua mendapat syafaat diakhirat kelak..insyaAllah..

1 malaysia, 1 ummah..itu slogan sambutan maal hijrah peringkat kebangsaan rite? bagi peringkat kolej, temanya ditambah sedikit.."the choosen one"..teringat plak lagu maher zain..nice!

sambutan di kolej melibatkan acara perarakan, bacaan selawat, ceramah, tayangan dan sedikit jamuan..biasa-biasa je kan? tapi mood kali ini sangat luar biasa..tak tahu celah mana, tapi membuatkan saya dan beberapa rakan yang lain tersentuh, sayu dan berlinang air mata..

sepanduk kami, kump 1/2009

sutera sedondon untuk perarakan :)
selamat menyambut maulidur rasul :)

4 comments:

Along Tapa said...

aku dah terlupa apa yang aku baca setiap kali tengok gambor last tu...banyaknya awekk!!~~

hahaha

Gorengbaek - Cerita bunuh diri lak....

Hangit Habis dah - Kalo dah dasar penting diri...

faizura rahman said...

along: oii..akukah yg bersalah kerana letak gambar itu?! hahaha

Jasma v Jigel said...

wah..canti la baju..rajin berarak..bagus2..

faizura rahman said...

jasma: hee..thx :)

Related Posts with Thumbnails