Followers

Friday, January 7, 2011

pernah lihat ADAM SHAH dimana-mana?

kawan-kawan..have u seen dis cute boy?! plez plezz..kalau sesiapa ada maklumat, sila beri tahu..ibunya sangat merindui kanak-kanak ini :'(


saya tak tahu apa-apa maklumat tentang kes ini..cuma terbaca rayuan ibunya di wall fb..usha ini kalau nak tahu lebih lanjut..

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=492705512080&set=a.492705507080.255508.746162080&ref=nf

semoga kanak-kanak ini selamat pulang ke pangkuan keluarganya..aminnn~

4 comments:

Along Tapa said...

no comment mengarut..ni hal serius..harap2 budak ni dijumpai..apsal tak letak no contact kalo ada apa2 info fyez??

Gorengbaek - Kenapa ramai jantan sudah tangkap syok sama janda skang??

Hangit habis dah - Alahai cik kak...bertimbang rasa la sikit ek...

aimi nadiah said...

apahal la skrg duk men culik anak2 org.. beranak la sendiri.. culik anak sendiri.. haha..

faizura rahman said...

@ along: ouh fyez pun takde contact no sape2..tu yg just letak link fb mummy die je~

faizura rahman said...

@aimi: culik anak sndr? adehh..mcmana tu?! haha

Related Posts with Thumbnails