Followers

Monday, January 31, 2011

Giveaway eqbalzack "SEDUT KASI ABES! "

hi friends, abg kachak eqbalzack buat giveaway lagi lah! kali ni pertandingan sedut menyedut! erk..okey kedengaran pelik pulak! haha..so, lets enjoy my entry!


syarat-syarat: follow abg eQ (done!)..buat entry (done!)..letak banner n backlink (done!)..tag sorang blogger (http://arazua.blogspot.com/)..tinggalkan link di page abg eQ (done!)..hadiah?! (waiting~) hehe :)

tarikh tutup: 6 Februari 2011 (Ahad) : 11.59 malam

harap-harap kali ni bertuah lagi! hehe..gud luck semua!

19 comments:

ajim said...

sedut jgn tak sedut~ sedut semua kasi abes~!! haha!! good luck!!

faizura rahman said...

ajim: haha..when mmmm meets ahhh! bile nak g amik mood kt mcD lg ek? rindunye..

eqbalzack said...

so cute! hehe

paan said...

sedut , jgn xsedut.. lama xlawat blog nie..

Norfa said...

gud luck.. semoga terpilih

ipasyrani said...

sedut! sedut! kasi habis

faizura rahman said...

eQbal: cute like me huh?! hehe..thx abg eQ..plez count me in ya! :)

faizura rahman said...

paan: ouh paan, mmg lama tak nampak komen kamu! hehe

Faraa Cullen XD said...

gud luck mkck fye !
hikhik

Syafiq Rosli said...

creative lah..hehe

Pengiklanan said...

Jemput lah joint my contest kat sini ok rajin2 leh dpt hadiah special ajak kawn2 sekali..

faizura rahman said...

norfa: hee thx!

faizura rahman said...

ipasyrani: haha..kalo boleh nak sedut hadiah tu semua sekali! haha

faizura rahman said...

Faraa Cullen XD: haha..thx mkck faraa!

faizura rahman said...

syafiq rosli: idea spontan je tu..tgk lama2, mcm takut pulak kalo semua bnd tu boleh bercakap! haha..

faizura rahman said...

Pengiklanan: terima kasih atas jemputan :)
insyaAllah akn join nnt~

Arra said...

ayork...contest..

eqbalzack said...

SALAM..
esok Selasa, 15-2-2011, boleh singgah tengok keputusan GA di blog saya..tQ

faizura rahman said...

eQbal: done! thx abg eQ..tasaba tggu hadiah! hehe

Related Posts with Thumbnails