Followers

Tuesday, January 18, 2011

cute award by miss purpleholic

tag lagi?! kali ni award la!! hehe..terharu terharu..terima kasih miss purpleholic sebab jadikan blog pinky pinky saya ni sabagai blog pilihan..tempat kedua pulak tu! serius terharu! wiwiiit~

blog ni cute ke?! hehe..blog ni cute pun, pasal ade pembaca tegar macam miss purpleholic la..sama jugak macam ajim green..macam @juera..macam along tapa..macam umar..macam athirahazni..macam arra..macam ramai lagi la..tak lupa untuk silence reader saya..cik mastermind(bubble)  n those yang saya tak mahu sebutkan namanya kat sini..you know who you are!

keep on reading dear as u keep giving me courage to write, every now and then..sayang korang sume!

hanya menulis dan berkongsi apa yang benar-benar memberi kesan pada saya..want to know me better? keep reading!  ♥

5 comments:

secret admire said...

"want to know me better? keep reading!" this is why im keep reading your blog~ (:

faizura rahman said...

@ secret admire: eh eh..i guess i know who u r! :)

AjimGreen said...

huih!! dahsyat secret admire tu.. public je bgtau~ bgs2!

faizura rahman said...

@ ajim: haha..dahsyat ekk! secret la sgt kan~

ipasyrani said...

Sapa la agaknya.Can you tell?

Related Posts with Thumbnails