Followers

Monday, January 17, 2011

CONTEST blog paling COMEL, CANTIK dan KEMAS

kena tag la! hehe..trimas untuk cik maizura sebab invite saya untuk join contest ni..



comel cantik kemas?!

wah wah..macam hebat je bunyi..blog pinky pinky saya ni kategori mane ek?! serahkan pada yang pakar..bia pengadil yang tentukan! :D

syarat-syarat penyertaan ::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011
tag tag tag!!

http://arazua.blogspot.com/

gud luck untuk semua :)

2 comments:

@juera said...

ok gd luck dear =)

psst..hehe

faizura rahman said...

@juera: thx dear!

pssst..ingatkan nk tag kamu, tp tgk2 die da join da! hehe..gud luck jugak!

Related Posts with Thumbnails