Followers

Monday, December 6, 2010

trip to hatyai - 2

okey, ni sambungan dari entri yang lepas (trip to hadyai-1)..

ada banyak aktiviti menarik yang saya jumpa kat hatyai ni..i mean, aktiviti yang saya tak pernah jumpa kat KL..

kuali masak buah berangan yang bersepah-sepah tepi jalan

pakcik jual penyapu - mobile, tengah-tengah jalan raya

makcik jual kuih pakai shower cap-rambut tutup tapi kuih terdedah!

amoi jual burung-mobile, berhenti suka-suki kat kaki lima hotel

lengchai jual burung jugak! burung die terbang2 beb! haha..

orang buat tatoo tapi pakai kopiah..astaghfirullahalazim -_-'

penjualan nombor ekor/ kertas tikam-tikam secara berleluasa

kenderaan awam yang dipanggil tuk tuk..sebab suka sangat bunyikan hon!




ade jugak benda yang buat saya jakun..tahu jakun tu ape? kat malaysia tak jumpe punya! tak caya cuba tengok bawah ni..haha..

style tak die jual air mcm ni?
jom tengok narnia!

ni memang takde kt malaysia beb!  
ni pun takde kat malaysia kan?

comel lote pili bomba dia! haha
okey, paling jakun sekali ialah........

jeng jeng!!

fyezrahman dengan chicky meal nya! hahaha

okey, memang jakun dengan permainan tu..ni bukan beli kat hatyai ye..mcD kat sana tak tahu halal ke tak, so better tak payah la kan..yang ni beli kat KLsentral before berlepas..by right, beli chicky meal semata-mata nak patrick tu..last-last tak tahu nak main macam mana! haha..

age doesn't matter if u love fun! agree?

12 comments:

ilman hizami said...

haha...
paling jakun ckali aq tngk
yg chicky meal tue...
hahaha...
:D

AjimGreen said...

hah!! nk bli penyapu la..pastu..nk tgk wayang kat sana~ wiiii~ ;)

faizura rahman said...

ilman: memang jakun beb! haha..dah beli, pastu xtahu nak main macamana! mmg siot! haha

faizura rahman said...

ajim: nak penyapu? awat tak habaq aritu..hehe..tgk narnia kt malaysia la..tgk poster kt sana pun tak faham..lagi nak tgk muvee die..tah2 subtitle bahasa thai..hehe

alinac lover said...

hahahaha..

air tu ada je jual kat Malaysia yang..

org yg jual pon org Siam jugak

:)

nor faizah said...

nak g gak hatyai...menarik!

eszol said...

nak patrick tu!!!

yuyu xiao ling said...

emm kak fai, pili bomba tu ade bodyguard meh? bhahahaa.

faizura rahman said...

alinac: haha..xpenah jmp pun..sbb tu jakun! hehe

faizura rahman said...

nor faizah: g la jalan2 tgk tmpt org :)

faizura rahman said...

eszol: nak ke? amik r..sy xreti main pun! hehe

faizura rahman said...

yuyu: ade..comel sgt, takut org kebas..hahaha..

Related Posts with Thumbnails