Followers

Wednesday, December 15, 2010

tok batin's tag!

1. apa yang penting dalam hidup korang?
** satisfaction in job n life! 

2. benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
** ice-cream! muahaha

3. dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?

** tempat yang hanya orang yang bawak invitation card je boleh masuk (nak avoid stalker n paparazi! haha)
 ** theme: garden wedding boleh?

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?

** ye..dengan.................buku! haha 


5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
** sampai kapan pun! (bila cinta datang tanpa dipaksa, nak halau ia pergi pun susah..sure!)
 
6. di manakah korang selalu jumpa kekasih korang?
** sape? buku? kt library r..MPH pun hot spot gak! haha

7. novel/buku/majalah terakhir dibeli?
** majalah APO 1st december edition (saya suka gelak, so jangan rasa pelik sangat ye! hehe)

8. apakah nama penuh korang?

** Faizura Rahman (with the Nur in front and Abdul at the middle)


9. antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?

** both! (tak kira,nak mama ngan ayah jugak..saya anak manja! wiwiiiiit~)
 
10. namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
** Yogi Bear! -version manusia..(die chomel sangat-sangat! hehe)

 
11. adakah korang basuh baju korang sendiri.

** harus! hand-washing okey..ape barang washing machine! haha


12.dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?

**
tempat ade pokok-pokok hijau..ade bunyi air, burung..boleh tengok sunset..angin sepoi-sepoi bahasa..boleh main kejar-kejar dengan yogi bear! (okey, kat mana tu?)

13. pilih salah satu, peluk atau cium?

** hug kiss hug kiss hug kiss (both-lah! haha)


14. beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag?
** budak UiTM (kita sama lah!)
** budak sains kesihatan (saya nurse, kamu radiologist kan!)
** kacak! (haha..ini ikhlas bukan bodek)

15. 5 benda yang paling disayangi dalam hidup anda?
** currently: lappy, black eyeliner, heels, baju-baju lace gue, bank card!
** erk..plus yogi bear boleh?! haha

16. lagu yang paling anda suka dan selalu dengar?
** sekarang maher zain la..esok tak tahu lagi :)

17. bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?

** 29 january, kt atas katil-siap suprise party + kek sedap dari rumet yang cool! (okey serius nanges! terharu beb..haha)

18. 5 rakan Blogger yang korang nak tag
okey done! what next?

6 comments:

Jejaka Terhangat said...

wahh..terbaek jawapan. =p
thanks sbb ingat kat JT yek..terharu sebentar..hehe.

Jejaka Terhangat: Tahniah: Post ke 100 Jejaka Terhangat..!!!

faizura rahman said...

@jejaka: haha..cepat buat, nak baca! hehe

Tok Batin said...

wahwah..uitm? agree..radiologist? almost sebab sy radiographer..kacak? oh oh! thanks Fye :)

faizura rahman said...

@tok batin: haha..ade radio2 tu kire btol la tu..hehe..welcome! :)

aimi nadiah said...

ok.. done!! hehe.. jemput bc yer..

faizura rahman said...

@aimi: haha..bereh!

Related Posts with Thumbnails