Followers

Saturday, December 18, 2010

inchik mamek's tag

ini tag dari inchik mamek yang bergaya (dia yang suruh panggil macam ni! haha)..seorang yang pemurah (kan kan?) okey nak tiru ayat die, 'baru kenal time die buat contest haritu'..kuiz pecah otak..kind of teka teki la..and im da winner! hooorey!! thanks inchik mamek! hehe  :)

tu keropok lekor ke ape? apsal macam ade hijau-hijau enh?
Sila jelaskan kenapa anda suka berbelog?
kenapa enh? hmm..sebelum ni just jadi silent reader banyak blog-blog hebat..serius, banyak sangat blog yang beri informasi yang susah kita nak dapat dari web page lain..instead of suka membaca, actually saya suka menulis..kalau siapa yang kenal, saya lagi suka sms dari jawab call..lagi suka meluahkan dengan karangan dari memberi ucapan..haha..itu hiperbola! yeah, tapi saya memang suka menulis dan rasa nak berkongsi tu membuak-buak bila ada orang inspired me :)

ade yang kata: fyez, ape kata ko buat blog? Nanti aku follow..
some said: weh, ko ni asyik update status fb je..da boleh buat novel aku rasa..
and…….
yang paling terkesan: why not u blogging? Share la..atleast anak cucu cicit u boleh bace nanti~

terharu beb! haha..dan paling penting, im a nurse n im proud of it! tak semua orang tahu apa yang saya tahu..so sharing is caring rite?! :)

Apa motif anda tarik follower? Anda SUPERSTAR kah?
saya supermodel, bukan superstar..haha..tu tipu!! saya tak pernah tarik follower..no no no! saya menulis, dan hanya mahu berkongsi sesuatu dengan pembaca, walaupun kadang-kadang ada terselit kisah hidup saya, tapi tetap ada health education atau sipi-sipi ilmu yang saya nak share..if u luv my crap, dats fine- i appreciate..if u hate, its also fine-just left dis blog..takde paksa-paksa okey!

Cerita sikit perangai anda :
gila camera, lantak la orang nak cakap ape pun! haha..

Pernah terfikir blog nak masuk magazine? Kenapa?
langsung tak..nanti popular, susah pulak nak buat kerja kat wad..asyik kena sign autograph je! hahaha :p

Sila tembak blogger lain :
lady dyla,
orang yang paling latest tag saya selepas inchik mamek! hehe

im done! thanks new friend :)

4 comments:

aimi nadiah said...

best jgk jwb tag2 nie kan..

faizura rahman said...

@ aimi: bes2! macam interview :) hehe

d_LA said...

hawhaw..kene tag ! oke nt dla amik yer, kene tgu turn sbb byk sgt keje skolah..neway, tq fyez..

latest en3
Tahniah Hanis Zalikha!

faizura rahman said...

@d_la: hehe..selamat menjawab sayang!

Related Posts with Thumbnails