Followers

Friday, December 31, 2010

happy birthday AYAH!

every year, 1 januari adalah hari ulang tahun kelahiran ayah saya..jadi, post ini saya tujukan untuk beliau, En Abdul Rahman bin Ahmad Sohaimi..

selamat hari jadi ayah..
i miss u so much! 
sangat sedih sebab tak boleh balik dan celebrate sama-sama as a whole family for this year..
im proud to have u as my dad as u being so protective n believe in what im doing now..
semoga ayah sentiasa sihat, panjang umur dan di murahkan rezeki..
i LOVE u and it will remain FOREVER! insyaAllah..


update: baru tahu hari ni birthday uncle saya :) happy birthday too, uncle man!


huargh..ter-menangis pulak time buat entri ni! nak balikkkkkkkkk!!!

6 comments:

ajim said...

^^ selamat ulang tahun kelahiran to both uncle~ (: moga sentiasa mendapat keberkatan dariNya dan dikurniakan kesihatan sentiasa.. amin~

faizura rahman said...

@ ajim: ouh so sweet of u! thx azim :)

Along Tapa said...

ko kena berbangga sebab walaupun ko tak sambut, tapi satu dunia buat sambutan besday for both uncle and ur dad..siap ada mercun-mercun, konsert kat tv lagi...amcam??ada modal nak riak tak??hee~

Gorengbaek - Along menegur pasal cara mengomen entri...

Hangit habis dah - Benda yang aku tak faham setiap kali tahun baru

faizura rahman said...

@ along: HAHAHA!! aku suke tu!

chubby said...

hepie beday to uncle..heehhhe.. entah ke brape xthu.....hehhehhe

faizura rahman said...

@ chubby: itu secret! hehehe

Related Posts with Thumbnails