Followers

Friday, December 10, 2010

fyezrahman tersenarai dalam blog baru (2010) pilihan

wow! 

okey..itu reaksi spontan dari saya..tersenarai dalam kategori blog baru (2010) pilihan adalah sangat amazing yea kawan-kawan!! 

berblog secara suka-suka..dengan harapan dapat berkongsi sedikit maklumat tentang kesihatan dan pengalaman hidup chewah! memenangi tempat pertama kuiz pecah otak encik mamek dalam masa lebih kurang sebulan kewujudan blog nih..dan hari ni, dengan umur yang baru nak masuk 3 bulan, ternampak nama blog tercalon dan tersenarai dalam page blog pilihan malaysia.. 

syukur..syukran jazilan..

terima kasih didahulukan kepada yang sudi melawat dan menjenguk blog chomel ni..hehe..keperihatinan anda amatlah dihargai..

menulis selagi terdaya, berkongsi selagi termampu..itu harapan saya..melihat senarai blog yang tercalon sehingga mencecah angka 383 buah, sangat teruja..ramai rupanya rakyat malaysia yang celik IT, rajin menulis (maksudnya rajin membaca jugak kan?!) dan tidak kedekut untuk berkongsi ilmu..TAHNIAH kawan-kawan! 

ini adalah satu pertandingan..jadi, menang kalah adalah adat bertanding..lagi pun kat sini ada yang dah menulis since january 2010..saya? baru start october 2010..agak-agak boleh lawan ke?? lu pikir la sendiri..haha..


i just hope that, blog ni dapat memberi manfaat kepada ramai orang..dikenali seantero dunia..erk over pulak!! haha..dan ramai pembaca setia..yang penting, bila dah tersenarai, ramai la kawan baru yang saya boleh jumpa..bonus tu beb! so, gud luck untuk semua yang tersenarai! wiwiiiiiiiiiiiiiit~

mari kunjung-mengunjung! :)

17 comments:

AjimGreen said...

wah~ tahniah!! dalam list no.345! cantik dah tu.. berturut nom.nya. dalam Senarai Blog Baru (2010) Pilihan ke-9. go0d luck! jom sama² raih undi utk cik nurse neh~ (:

kay yea said...

gd luck yer~ :D

faizura rahman said...

ajim: haha..xie xie ni :)

faizura rahman said...

@ kay yea: arigato! :)

♥ nur ♥ said...

tahniah si cantikk...hehe (=
gud luck jugak!

budak chOmel said...

kembO gedik!! :p

Aisyah AR said...

WAHH!! Congratz ya!!! huhu...

Mamek Eaturmusicx said...

wahh! aku pasti keluar mengundi cik faizura! hhehehe. chaiyok69x!! :)

faizura rahman said...

@ nur: thx new frnd :)

faizura rahman said...

budak chomel: gedik tu ape? chantek enh? muahaha!

faizura rahman said...

@ aisyah: terima kasih kawan baru :)

faizura rahman said...

@ mamek: inchik mamek hebat, trimas!! ^_^

blogmassnasyamsul said...

salam..hye fyez..sy follow awak juge...thanks :)

azi nur said...

vote 4 u! ngee~~

faizura rahman said...

@ blogmassnasyamsu: hehe..welcome :)

mohd azlan b. adnan said...

gler r..kpd kipas susa mati fye smue..undi jgn x undi..

faizura rahman said...

@ azlan: voting session starts next week i guess..hehe..stay tune!

Related Posts with Thumbnails