Followers

Saturday, December 11, 2010

eqbalzack 2010 Giveaway Contest

kawan-kawaaaaaaann!! abang eQ buat giveaway lahh!! ada sape-sape yang tak kenal abang eQ ke? hello, tak lengkap anda sebagai blogger kalo tak kenal abang hebat fizik yang pandai masak dan bakal ade phD ni ye! (okey, ini bukan bodek, ini kenyataan!) hehe..

baiklah, dari ruangan blog fyezrahman, memperkenalkan.........

*
*

*

*

pemilik blog kurasakan something

*

*

*

*

abang eqbal zakaria


syarat-syarat penyertaan sangat mudah:

  • tinggalkan link pada entri giveaway di page abang eQ
  • tarikh tutup penyertaan :17/12/2010 (Jumaat): 11.59 pm
  • 5 entri bertuah akan mendapat  hadiah comel ini:


abang eQ, saya memang minat sangat upin-ipin ye..kalau saya tak online, aktiviti laptop saya ialah ini :

saya ada peluang nak menang tak?? hehe..

gud luck untuk diri sendiri :)

12 comments:

eqbalzack said...

markah lebih sket sebab ada pic abg eq ...hehe
thanks fyezrahman coz join GA abg eq...
abg eq dah linkkan kat sidebar blog abg eq...
happy weekn k..

faizura rahman said...

@abg eq: haha..xie xie ni! semoga ada rezeki dapat kalendar yg chomel tu :)

husniah zaimah said...

saye singgah n folo :)

Nur Azila Ismail said...

saya pun join . good luck ya :)

Nismo BluebirD said...

http://dolphinpenguin.blogspot.com/2010/12/undi-syplzzz361-all-bestt.html

plz rakan2...tolong undi sy sebagai bloggers terbaru 2010...plzz....anda semua rakan 2 sy...sy nak capai impian sy..plz....

faizura rahman said...

@ husniah: thx new friend :)

faizura rahman said...

@ nur azila: gud luck utk awk jugak :)

faizura rahman said...

@ nismo: no worrries, i support u! :)

haszuraidah ishak said...

tahniah dear..u menang..

Jom skodeng :Jom tambah pendapatan dgn Churp Churp^_*

Nafisa81 said...

tahniah...jalan2 kat blog pemenang, belajar cara cara menambat hati juri..

iqbalhakimi said...

tahniah menang =)

Miela Tahril said...

tahniah menang :)

Related Posts with Thumbnails