Followers

Tuesday, December 14, 2010

couple means tambat?!

hye kawan-kawan..kalau orang yang bercinta, means die tak boleh keluar dengan orang lain selain pasangan dia ke? wah..zaman sekarang ade lagi yang close-minded macam tu enh? 

couple doesn't mean die hak korang sorang kan? 

setiap individu ada hak untuk bermasyarakat asalkan tahu cara untuk menjaga hati pasangan..ke ape yang saya cakap ni salah? kalau nak keluar dengan kawan-kawan pun tak boleh, ape kata korang TAMBAT pasangan korang tu kat pokok kelapa? tak pun cucuk hidung dia macam lembu so that korang boleh bawak dia pergi mana-mana tanpa takut die keluar jumpa orang lain..

sori, hari ni terbuat entri bengang pulak! 

blueek!

no way! saya tak mahu hilang kawan sebab die ada pasangan macam kamu! ape yang jadi pun,

DIA TETAP KAWAN SAYA 
dan bukan hak kamu seorang..harap maklum..

orang yang berlagak baik dengan menulis ayat-ayat yang macam bagus lagi bahaya dari orang yang outspoken macam saya..im so sure!

21 comments:

tiEra said...

melampau kalau xboleh kuar dgn org laen..kuarlaa asalkan kejujuran tu ada..jge ati pasangan..tu penting!kalau 24jam,365hari nk kene mengadap muka pasangan je,muaklaa...mau termuntah.bluekk!!!

cikk yaya said...

eishhh , masingmasing ade privasi , sosial life ! yg pntg kite trust pasangan kita arnn ;)

Along Tapa said...

biasanya kalo kapel yang tak memahami cenggitu, maknanya dia risokan pasangan dia curang...dan biasanya kalo dia rasa cenggitu sbb dia salu buat cenggitu kat blkg kapel dia tu~~~

typical thinking...typical thinking~~~

Gorengbaek - Seksyen baru untuk Meon...Kenapa masalah sosial makin banyak??

Hangit habis dah - Amenda??!!tak pernah tengok orang hangin ke??

maza said...

elakkan maksiat dan jauhilah zina....

kawen ajelah....

@juera said...

sib baek BF sy x mcm tu..dia openminded..sy pon sma..couple ttp couple..kwn ttp kwn..kan fyze..=)

athirahazni said...

isu hangat. haha

faizura rahman said...

okey kawan-kawan..nasib baik sy single..serabut enh ade pasangan cmtu! haha

nekkenproject said...

eNTRI tERBAEK... sUKA3!

Jejaka Terhangat said...

tiada status COUPLE masa nak interview kerja..
married or single jek..

couple masih termasuk dlm kategori single..=)

Jejaka Terhangat: Apa Beza Terlanjur Dengan Melanjur..?

faizura rahman said...

@ nekkenproject: haha..entri emo, sy pun suka! tp xleh buat selalu, nnt cepat tua~ hehe

faizura rahman said...

@jejaka: haha! i like ur comment!

d_LA said...

tp ade gak kes bile dh ade pakwe, trus lupe kawan..sedih tol

AjimGreen said...

uhuk2!! ehem2 ;p blt la tu.. ;)

ANATI SOKI said...

uish.. boleh giler oo.. kalau couple super control..

.:CIK SMILE:. said...

entry yang debabooom !!
menarik,, cik smile suka.. :))

faizura rahman said...

@cik smile: haha..kadang2, dalam keadaan tertentu, kita akan jd lebih produktif..kan kan?!

faizura rahman said...

@d_la: yg tu bukan dalam kategori kawan lg da..couple, bila2 boleh bertukar..kawan? hidup mati kot (kalo yg betul2 ikhlas la)..

faizura rahman said...

@ajim: haha..tambat tambat!!

faizura rahman said...

@anati: kalo die ngn pasangan die giler berdua, boleh terima lagi..ni kalo kawan-kawan terheret sama, ape kes lak kan?! haha

Encik Macho said...

eh, sukatila aku nak tambat ke nak ape ke..yg ko tak puas ati tu kenapa? kalo ko nak sgt kawan aku ni, beli la..byk cantik nak camtu jek..

(tetibe kan..haha sorry fye melawak je)

faizura rahman said...

@encik macho: ewah, ko ingat ko macho sangat ke? ce cite ko beli die brape hengget?? ahha..aku tau, ko jumpe die kat bustop je kan?? dah dah..jangan meroyan kat sini ye!

(haha..akeym,lama gile tak jumpa kau!)

Related Posts with Thumbnails