Followers

Thursday, December 16, 2010

Contest gambar kenangan sekolah dulu2

setelah sekian lama di invite oleh cik ida, hari ni baru berkesempatan nak cari gambar lama zaman sekolah-sekolah, bersama baju sekolah..actually, dari sekolah memang suka jadi model bergambar..so memang banyak la gambar lama..tu yang lambat nak decide nak pilih gambar mana untuk contest ni..haha..


so, selepas memikirkan tentang value dan memori gambar-gambar lama nih, gambar terbaik jatuh kepada gambar powerpuff girl dan kumpulan mojojojo nya! clap clap clap!! hehe..

gambar ni di ambil semasa tahun 2002, ketika tingkatan 4 (if im not mistaken) di Pusat Sains Negara..kami adalah pelajar Sekolah Bestari Gombak yang formerly known as SMK Sg Pusu..lokasi sekolah? di sebelah karak highway, jiran kepada SM Teknik Gombak dan Integrasi Gombak..

gambar ni sangat bermakna sebab kami adalah trio popular (PowerPuffGirl) dan duet terkenal (mojojojo) sekolah..haha..sila percaya! sekarang semuanya dah ada kehidupan masing-masing and the sweet part, kami still contect walaupun 7 tahun dah berlalu..ouh saya sayang kamu semua!


Tarikh tutup penyertaan pada 11/01/11 @ 11 jan 2011

thanks cik ida sebab invite saya :) jadi rindu pulak dengan zaman sekolah!

6 comments:

eqbalzack said...

laaaa...FR org gombak ke?
sama laa...abg eq gombak setia...

d_LA said...

WAHHHH..GMBR SKOLAH..RINDU NAK SKOLAH BLK..DLA NAK BG AWARD NI..KALO X DPT LG AMIK YER..

AWARD DARI KOREA

faizura rahman said...

@abg eQ: ouh gombak setia, dekat je tu :) hehe

faizura rahman said...

@d_la: okey okey..sy dtg ambil :) terima kasih!

iDa said...

mkch tow sbb sudi join contest ida..xpe lmbt..aslkan sudi join..ckup bermkna dh buat ida yg comot nii..
ida dh cek dh,semua cukup lgkap..god gurl...eheheh
ble tgk pic tu, ingt lawatan mse skolh dulu2...bes sgt2...

nnti keep in touch ble dekt ngn dteline tow..

GUD LUCK!!!

faizura rahman said...

@ ida: hehe..i will i will :)

Related Posts with Thumbnails