Followers

Wednesday, December 8, 2010

Blog Baru (2010) Pilihan

dua tiga hari lepas, saya encountered satu entri kat http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com tentang satu kategori yang dibuat khas untuk blogger-blogger baru..macam saya..hehe..baru 74 entri termasuk yang ini, tak sampai 3 bulan lagi..sangat la mudanya blog saya! kan kan! :p



so untuk memeriahkan lagi blog ini, saya rasa nak join la kan..it is simple..

first: letakkan link blog penganjur (okey, dah letak..yg color BIRU tu ye)
second: nyatakan tarikh entri pertama..

8 october 2010

 

im done! okey, bagi yang belum kenal dengan blog nih, owner die penah menganjurkan satu pertandingan or lebih kepada pencarian 'blog pilihan malaysia 2010' pergh! nampak tu? macam Grammy atau Oscar award pulak kan..pencarian ni telah menghimpunkan ramai otai-otai blogger macam ben ashaari, eqbalzack,adik beradik marcello tu dan ramai lagi lah..memang happenning okey..so, harap-harap, dengan entri ni, boleh la saya mencari ramai rakan-rakan baru dalam dunia blog  :) 

xie xie :)

 

13 comments:

ilman hizami said...

wahhh...
akak dah join...
gud luck ya...
:)

L@n@ a.k.a Mak Budak said...

gd luck dear..!!

faizura rahman said...

ilman: hehe..xie xie ni :)

faizura rahman said...

l@n@: arigato! ^__^

sri said...

wahhh..... good luck2! semoga berjaya ^^

faizura rahman said...

@sri: syukran jazilan :)

Siti Aisyah said...

hye, blog anda tersenarai la..
no 345 =)
salam perkenalan dr blog bernombor 340..
nice meeting ya~!

faizura rahman said...

@ siti aisyah: hi kawan baru ^_^

blogmassnasyamsul said...

Salam...congratulations k sbb tersenarai dalam Senarai Blog Baru (2010) Pilihan - 9.. Good luck !
This is my blog : http://blogmassnasyamsul.blogspot.com/
kalau sempat..sila berkunjung..TQVM

faizura rahman said...

@blogmassnasyamsul: thx dear..i'll visit u soon! :)

qaseh elyanas said...

hye all the best :) meh sggh sn lak http://elyanas.blogspot.com/

nnt awk tgglkan jejak.. i follow u back :)

faizura rahman said...

@qaseh: gud luck utk kamu jugak :)

ezloveycraft said...

gud luck okeh
;)

Related Posts with Thumbnails