Followers

Sunday, December 19, 2010

The best thing about me is you

ye, kamu yang buat saya rasa sangat bahagia sekarang..

you are my yogi bear- i love you! 
you are my powerpuffgirl-i adore you! 
you are my superman n pretty doll- i want to kiss u! 
you are my disney world- i want to hug all of you!

saya akan tinggalkan blog ni beberapa hari untuk percutian paling HEBAT tahun 2010..hoyeh!! kenapa hebat? sebab tambang free :) lagi? penginapan free :) lagi lagi??? dengan kawan-kawan-disney-world saya!! (ada kawan baru, nanti kita berkenalan ye!)


sila bersabar menunggu gambar-gambar cun saya di sebuah kepulauan chantek..
i'll be update..soon! hehe..tata!

hopefully semuanya smooth seperti yang dirancang..doakan kami!

9 comments:

HeRRy GoNZaLeZ said...

hahahaha....

aimi nadiah said...

nkikut.. mcm best jer..

SapaSapaJerLahhhh said...

wah,,,besh nye dia nk g jalan...jengleshhh...heheh..

Anonymous said...

test2 123...vrom2 boomm kababom

Along Tapa said...

waaahhh...aku ditinggalkan~~~


Gorengbaek - Hello Malaysia!!!apa sudah jadik??

Hangit habis dah - Kali ni giliran sok kabor online pulak..

eqbalzack said...

TAHNIAH! Anda adalah pemenang eqbalzack Giveaway 2010...

sila emailkan alamat rumah untuk penghantaran hadiah.

email: eqbalzack@yahoo.com

d_LA said...

wahhhh...bestnye gi pulau..take care taw musim2 ujan ni..enjoy ur holiday :)

ANATI SOKI said...

bercuti??? hehehe.. hve fun dear!!

shima said...

nak ikut...

Related Posts with Thumbnails