Followers

Friday, December 31, 2010

aduh, penutup 2010?!

hi kawan-kawan..hari ni hari jumaat, merangkap 31 december, a.k.a hari terakhir dalam tahun 2010..untuk sesiapa yang berjaya pergi solat jumaat tadi, tahniah saya ucapkan..Alhamdulillah kerana kamu sedar kewajipan sebagai seorang Islam..kepada yang ponteng, harap-harap next year takde lagi korang buat perangai macam tu..okey?! dosa weh dosa!

kalau cakap pasal tahun baru, mesti terfikir pasal azam..ape azam korang?! and if we say new year, mesti terbayang konsert, bunyi-bunyi bunga api..haih..jangan ada yang kena tangkap time road block dah la ye..haha..


tak nampak? okey tengok bawah ni..

wtfish?!


kenapa penutup 2010 ada makhluk ni, di NEGERI ini ?! artis malaysia mahal sangat ke?! aduh, saya memang tak faham!

selamat menyambut 2011..semoga perjalanannya lebih lancar dan sempurna dari 2010..

3 comments:

athirahazni said...

wali band?? di kelantan?? huha.. unbelieveable~

faizura rahman said...

@ athirahazni: believe it or not?! haha

Arra said...

hehe..xsuka!

Related Posts with Thumbnails