Followers

Friday, December 17, 2010

200th followers :)

hoyeh! kawan baru saya sudah mencecah 200 orang!!

WHY DO I WRITE? 

to express my chaotic thoughts-shoutout..just shut ur mouth n read silently..if u luv my crap, dats fine- i appreciate..if u dislike, its also fine -coz i hate crazy stalker..thx :)


saya berblog secara suka-suka, tiada paksaan untuk kamu-kamu-kamu sekalian supaya menjadi pembaca tegar blog ini..dan yang paling penting, saya tak pernah paksa kamu follow blog ni secara kotor..sila faham-faham sendiri..opsss!! haha..

and the lucky person is, cik tomatokering! blog ni baru 1 bulan 5 hari, pada hari ini tapi dah ade 127 entri! pergh..sangat rajin ye ini budak..followers die pun dah mencecah 644 orang..hebat hebat!!


nah, sebagai hadiah penghargaan, saya anugerahkan kamu cop mohor khas  ini..erk, ade nampak macam stamp ke? haha..

untuk cik tomatokering :)

untuk kawan-kawan baru saya yang lain, jangan malu jangan segan, cop mohor bawah ni untuk kamu-kamu-kamu semua jugak ye! saya sayang kamu :)

untuk semua kawan baru fyezrahman.blogspot.com :)
update: sape-sape yang da follow, tapi saya xdapat jejak link kamu, sori ye..jangan risau, ambil je hadiah ni :)

sila ambil dan jangan lupa komen entri ni supaya saya tahu kamu ialah kawan saya..tyvm :)

32 comments:

Matika Love said...

tahniah2..
teruskan...

koleksi melayu buang bayi 2010
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2010/12/melayu-buang-bayi-2010astaghfirullahala.html

lavender harum wangi said...

ngeong2~ yeahhh!! dh 200ratus.. hehe.. :D

Rafina Mimi Zairul Murni said...

sis dtg nak tuntut harta pusaka kat ats tu..hihihi

tomatokering :) said...

wee~ tengs fai ! ;D

yunazima said...

thanx fyez...tahniah2...dah 200 followers ye... :)

aimi nadiah said...

yea yea.. dpt hadiah..

Along Tapa said...

aku amik tapi simpan kat hard disk jek sbb kalo letak kat blog, banyak sangat widget..berat nnt...

follower ko dah sampai 200 ek...terjeles kejap aku...aku sendiri still 2 angka jek lagi...haha

Gorengbaek - Ini kah tahap kewartawanan Malaysia??

Hangit habis dah - What the hell??Fcuk off damn it...

Mamek Eaturmusicx said...

dari supermamek,
tahniah dan teruskan berblogging! :)

[AidA_aKiN] said...

tq~^_^

SyedGraphiX said...

http://syedgraphix.blogspot.com/2010/12/award-from-cik-fyezrahman.html

dahhh!! XD

♥zuai minaj♥ said...

saya datang claim award , tak smpat smalam tido awl , huhu :)

she jirah said...

saya follower kamu. :)

http://jirahisme-she.blogspot.com/2010/12/cop-mohor.html

Nismo BluebirD said...

sy xtau nak ambik cop mohor macamaner..ley pos x??;(

Amie Eisya Pqa said...

wee~ terima kasih ye cik Fyezrahman. hee~

ucapan panjang disini:
http://amisya91.blogspot.com/2010/12/cop-mohor-dari-fyezrahman.html

mush said...

tq ye fyez, saya dah ambik award.


MUSH

eqbalzack said...

alamak! terharu..hehe

QaRaMi HasHim said...

thkss fyez
;)

Arra said...

nak jugak..hehe

FasiHaH SupiaN said...

dapat award lah..tq :)

Ayuni said...

hikhik. thanx...

adan said...

thanks... ^_^ tp,nak tau gak award tu utk apa eir?? sowey sye dak baru dalam blogging ni... tatao pape lagi.. mohon tunjuk ajar.. hekhekhek..

azi nur said...

tq2....nanti kite panggil kontena mai amek...hihi

~meez shaz~ said...

suka2..thanx... :D

aku..linda :) said...

thnx yaww.!!

Nana NAS said...

nana daa amek ^^ terime kasih ehh .

link utk entri award ni :
http://nanachaiyok.blogspot.com/2010/12/gumawo.html

SapaSapaJerLahhhh said...

nieya dtg tuntut award..hehe...tima kaseh..

Tok Batin said...

sudah di copy`paste dalam blog tok..terima kasih cucu2 sekalian :P

kamArul AziM said...

wah..tq!!tq~ambik award...ha3!!rase nak melambai2 alah2..Oprah winfrey larh pulak...

maisarah said...

thanks a lot. sonok dapat mOhOr!! teehheee

ain said...

terima kasih yer tahniah dah dapat follower ke200.

FirdausMalek said...

bg yg baru jejak leh dpt gak ke Cop Mohor 2...hehe

faizura rahman said...

@ firdaus: boleh saja..hehe

Related Posts with Thumbnails