Followers

Sunday, November 7, 2010

sape nak sauna free?!

saya dapat email ni dari seorang sahabat..

sauna free? 

yeah sangat menarik ye tak? saya pernah ke sauna..sangat bes okey! lepas selesai sesi sauna tu, memang kita akan rasa sangat letih..sebabnya kita kehilangan sangat banyak air dari badan..tapi tak kisah la kan..sebab ape tak  kisah? sebab desire nak kurus tu lagi kuat dari fikirkan benda-benda lain! hehe..dahaga, minum la air..not a big deal..ye tak??? okey, ni die gambar-gambar sauna free..free je, korang tak payah google susah-susah! hehe..





seronok tak sauna tu?? seronok beb! hehe..kat bawah ni pulak, gambar-gambar sekitar 10th annual Sauna World Championship di Finland, yang mana suhu bilik tersebut ialah 230 degrees Fahrenheit! gempak tak? haha..enjoy da picture!









okey..gempak ke tak?! ada sape-sape nak tiket sauna free?? saya nak belanja nih! hehe..


huish gerun..taknak g sauna lagi lepas nih!!!

6 comments:

ashraf said...

sauna tu best. tp kalau dh smpi mgelupas tu GILA namanye.hahah

p/s latest entri krayonjingga:
Gila PES
Serangan Gay
Sejarah Zip YKK

budak chOmel said...

oi beb! lucah ek kau ni kembO.adOiii~ rOsak mata aku tgk gmbr2 ni.hahha! aku nak kau blanje aku sauna!!!!

shima said...

hahaha sauna ke trauma? hik hk hik

si biskut said...

giler aper gi sauna sampai melecur badan..baik siram dgn air panas lagi bagus.

faizura rahman said...

ashraf: gila ke? haha..hadiah lumayan kot!

budak chomel: manede lucah! ko je pk cmtu..haha..nak g sauna ke? jom r, bulan doblas..tunggu i balik KL ye..hehe

faizura rahman said...

shima: sauna la shima..siap salin kulit terus..cepat sket kurus~ hehe

si biskut: tu pertandingan..biasa la omputih..lagi gile lagi dorg nak buat! haha

Related Posts with Thumbnails