Followers

Friday, November 5, 2010

happy birthday liyana!

♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪

kawan bertahun kita bersama..
bagai semalam baru bersua..
kawan dihadapan oh indahnya..
kita bersama berkelana..
namun kita jauh didunia sendiri..
bekalan sendiri impian sendiri..
meski pun jauh namun kita tetap bersama..
dek ruang yang memisahkan kita..

♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪

 

 
ouh okey..tiba-tiba sedih pulak dengar lagu ni..teringat momen-momen indah, zaman kanak-kanak-ribena-riang-gembira..terkenang zaman makan kat dewan makan pakai tray, baldi beratur depan shower nak cop giliran untuk mandi, bangun pagi-pagi dan lari-lari pergi bilik basuh dan bilik gosok dengan harapan tak de orang kat situ..isk isk..sumpah rindu! haish sudah-sudah!


actually harini (5 november) hari lahir kawan sekolah saya..cik noor liyana saad dengan title Dr! ye..cik liyana telah menjadi seorang doktor..im so proud of you! ingat zaman dulu-dulu, liyana hantar kad hari jadi kat saya, dalam tu dia tabur bedak wangi! hahaha..sungguh kanak-kanak kan kita semua! nasib baik dalam blog ni tak boleh maen tabur-tabur bedak :p


cik liyana ni sebenarnya muda setahun dari saya..saya sebaya dengan abang dia tapi lagi rapat dengan dia la of course..hehe..disebabkan cik liyana memang cerdik (pass exam PTS), kitorang pun jadilah classmate! 



entry ni memang special, dedicated to cik liyana..selamat hari lahir..semoga dipermudahkan segalanya untuk kamu..masing-masing dah ada haluan sendiri kan..tapi harap-harap satu hari nanti, kita boleh jumpa lagi :)


pssstt..bila agaknya boleh reunion kan?! rindu! hehe..

 

3 comments:

hiro said...

epy besday gk.

Mr Ceym said...

epi besday to kawan fyez...hehe

faizura rahman said...

thx bg pihak dr liyana..hehe..

Related Posts with Thumbnails