Followers

Saturday, November 27, 2010

year-end-dinner

semalam, 26nov2010 selesailah sebuah majlis makan malam bagi meraikan pelatih semester 6..majlis yang diberi nama 'Malam Untaian Kasih Anyaman Rindu, Sulaman Kenangan Terpatri Dikalbu' telah diadakan di Hotel Renaissance, Kota Bharu..pergh..panjang tak panjang nama dinner tu, penat nak menyebutnya! haha..




tema pakaian pada malam itu lebih kurang macam 'traditional contemporary' kot..ntah ape saya pun tak ambil tahu sebab tema ni untuk mereka yang diraikan je..yang datang untuk menjamu selera ni, pakai la ape nak pakai pun..asalkan tak bogel sudah! haha..



menu yang disediakan pulak ialah chinese food..makanan memang la nampak sedap..tapi bila masuk mulut, sabar je la..semuanya MANIS!! semua okey! 'stir-fried squid with rosted chilli paste & curry leaves' pun manis beb..apetah lagi dessert die..semoga saya dijauhkan dari penyakit diabetes..amiiiin~











rindu dinner zaman-zaman uitm :)

5 comments:

shima said...

ha! chinese food manis ke? ke terlebih gule? hehehe Oh lupe plak, org kelantan memang suka yang manis2 kan, sebab tulah diorang tu seuanye sweet bleaka. ngeh3...
sangat rindu zaman dinner uitm especially masa part 6...

AjimGreen said...

mak aih~ panjang betul namanya~ sib baik tak terbelit lidah.

urm..pg2 ni tgk mknan..rasa lapar plk.

ni post saya terbaru : 4 Jenis Salam

faizura rahman said...

shima: haha..tahu xpe..bila makan baru teringat, saya berada dimana :p

ajim: lapar? hehe..berjaya nmpknya misi saya! wiwiit~

maza said...

perkhh.. look at the dishes.. wow! it really awesome and was stimulated my appetite..

yummmy!

faizura rahman said...

maza: wah! lama xdtg cni ye..hehe

Related Posts with Thumbnails