Followers

Thursday, November 4, 2010

CRAFT by BEA GIVEAWAY

sedang berjalan-jalan di alam maya, ternampak pulak satu blog yang ade kaler-kaler pink! sori..saya obses dengan warna ini! hehe..blog ni memaparkan macam-macam hasil kerja kraf yang sangat chomel! f.y.i, saya sangat suka benda-benda handmade yang cute-cute macam birthday card, mini pouch, handphone casing, girl accessory..wah! cik bea noted ye! hehe..

as a new blogger, agak teruja la jugak nak join benda-benda macam ni..hehe..kali ni, craft giveaway dari CRAFT by BEA..

 
task die simple je..
  1. jadi follower craft by bea..
  2. buat satu entri chomel pasal GA ni..
  3. nyatakan craft ape yang korang minat..
  4. GA ni berakhir pada 30 november 2010..
simple kan?! haa..sape yang baca, dan rasa nak try, sila la ke blog cik bea ye! gud luck :)

cik bea, saya nak headband tu! chomel laa!!!! hehe

No comments:

Related Posts with Thumbnails