Followers

Friday, November 5, 2010

Aku Kembali !!

oii.. 
apsal tajuk macam tu?  
ko hari2 post entry baru.. pejadah plak nak kata ko kembali?!  HAHAHAHAHA..


eiiuww stop it! ni actually post yang di buat atas arahan inchik ajim! ciss..tak sesuai btol tajuk ni ngan saya..hahaha..okey cargas cargas!! anggap ini review untuk blog chomel saya n lets start it~

5 post sendiri yang paling best dan bagitau sebab:
  1.  jom derma organ! (sebab im so into it! memang nak sangat rakyat malaysia membaca ini, dan mendaftar menjadi pengikrar penderma organ!)
  2. pernah kena demam denggi? (entry ni di post kerana seorang chinese guy yang kacak-di wad saya bertugas, bermuram durja akibat disahkan menghidapi denggi..ibunya yang beriya-iya bertanya macam-macam pasal penyakit ini pada saya supaya anaknya tidak terlalu risau..adeh! kesian btol~) 
  3. leptospirosis-wabak tikus kencing merata-rata (entry ni sangat geli..ye memang geli! huh..tapi sangat bagus untuk ingatkan semua orang: sila minum guna straw! eh straw pun kene basuh dulu ye! hehe)
  4. ikan? oh NO!! (saya tak makan ikan..semua orang kene tahu ni ye! haha)
  5. doa buat alanna (this is sad true story..baca 10x pun nanges jugak..isk isk)
tag rakan-rakan blog anda yang baru saja update semasa anda post kan entry ini (tidak termasuk saya):
okey, saya pilih rakan follower saya yang update kurang dari 20 minit dari sekarang!!
  1.  inchik izuan - 9 minit yang lalu
  2. incik hiro - 11 minit yang lalu 
  3. inchik naz -19 minit yang lalu

No comments:

Related Posts with Thumbnails