Followers

Saturday, October 9, 2010

BLOG LIST BEN ASHAARI OKTOBER

tengah berjalan-jalan di alam maya tadi, tergerak hati nak bukak blog inchik ben nih..lame da tak usha..tiba-tiba, bagai bulan jatuh ke riba..hahaha..nak tahu kenapa? sebab, hari ni inchik ben buat offer untuk blogger-blogger baru yang nak menambah kenalan n berada dalam blog list beliau..ahh so sweet la u inchik ben! macam tahu -tahu je saya blogger baru kan! memang panas-panas lagi nih! hehe..

so for anyone yang nak join, senang je..
  1. buat 1 post pasal incik ben n letak header pic yang macam kat atas nih..
  2. letak tajuk post seperti tajuk yang saya tulis..
  3. tinggalkan url / link anda pada bahagian comment di page inchik ben..
  4. tarikh tutup hari ini..sebelum 12 midnite (09/10/2010)..
so ape lagi?? jom jom!

7 comments:

suzzsuzie said...

nak jugak

faizura rahman said...

cepat2 sebelum terlambat! hehe

AKame serizawa said...

kak fyez!!! the new bloger girlz... ehheheheheh gud luck.. letak banyak info yek... x sabar kite nak bace..uhhuuhhu

shima said...

hai fye... selamat dtg ke alam blogspot.. so now since u currently have blog... u're now so call a blogger. hehehe

faizura rahman said...

akame: yeay! i will..thx! hehe :)

shima: shima, miss u! kamu pun blogger jugak..nnt kte dtg melawat page awk yea :)

AjimGreen said...

fye~copy n paste boleh tak?? alamak!! da buat dulu baru bgtau la~ ;p

faizura rahman said...

hahaha..patut pun da baca dlu post azim, baru nmpk azim kata da bgtau! ciss!

Related Posts with Thumbnails