Followers

Friday, October 22, 2010

anugerah blogwalking 2010

i got this tag from my new frnds, inchik paan..blog die best, banyak info yang menarik untuk blogger baru macam sy! da best part, die junior uitm sy!! hehe..uitm dihatiku~ (oppss)








1. apa yang sedang bermain di fikiran anda sekarang ?


nk cuti..nk buat blogwalking smbil blogging..nk balik selayang!!



2. apakah nama samaran anda ?

fye-bubble-fyezrahman

 

3. senaraikan 3 orang yang anda sayang


orang? huh..family je da ada 5org not including me..mcmane ni?? hehe



4. panggilan untuk si dia

awak-kamu-anda!! ahhahaha..siapa tu??


5. hadiah yang paling diimpikan dari yang teristimewa

big happy family at home! haha..boleh tak??


6. Blog  mana yang paling anda suka visit ?

Blog yang byk info..bukan kisah dongeng-wayang-hidup semata2~


7 . Tag kepada blogger

khas untuk kawan baru sy dalam dunia blog nih :)

10 comments:

@juera said...

nma i pn tersenarai..thnks my new fren =D
ti i buat tagged ni ok..daa

d_LA said...

wahh..dpt award ! tq faizura..nt dla wat yer ;)

faizura rahman said...

take ur time dearie friends~ saja nk promote blog kamu! hehe

maza said...

FUHH.. mujur nama maza tidak tersenarai antara yg terkena tag.. haaha

***hehehe mcm ler sudah berkampung sakan di blog yg satu ini, kan misi kan? hahhaha

faizura rahman said...

@maza: hehe..lps ni, kalo ade tag lg, bersiap sedia la anda! haha

Kuman Chaos said...

oo trima kasih trima kasih hehehe baru nampak hehe nih award yang ke 4 dah la nih hehe taken
Kuman "website kawaiiiii" Entry

faizura rahman said...

nice knowing u kuman! hehe

Mila said...

Dah amik dah award nie.. TQ.. :)

http://abahmila.blogspot.com/

faizura rahman said...

thx mila ^_^

Aziza Amir said...

thanks fye..sorila..br bekesempatan melihat tag yg kmu ckp ni..tak reti lg wat tagging2 ni..huhu..nnt mau blajar..n tag kamu juga

Related Posts with Thumbnails