Followers

Thursday, October 14, 2010

Anugerah Blogger Harapan

syukur ke hadrat ilahi kerana dengan limpah kurnianya saya berjaya menggondol anugerah ini..sungguh tak disangka, hati berbunga cinta, bila baru 6 hari menjadi blogger, da ade orang menghargai usaha kita! haha..sori terskema pulak!



this award comes from my kipas-susah-mati follower, inchik ajim! xie xie ni!! ini budak huh, manyak baik wo..sangat lajin tolong olang..lu talak percaya, lu try-test-tengok mintak tolong sama dia, misti dia ada kasi tolong punya ma..dulu ha, ini budak kina gigit sama wa punya tikus putih sebab mau kasi tolong wa buat final project ma..sangat baguih la ini budak! haha..apa macam?! sudah percaya ka?!



as usual, kalo dpt award, kene la buat task yang disertakan..okey, lets begin!

1. Kenapa suka "Memori Sang Muda"?
sebab owner blog nih ialah 'Blogger UiTM'..yeah, uitm dihatiku beb!! hehe

2. Reaksi selepas mendapat award ini
blur kejap..pastu terfikir; eh tak sampai seminggu da dapat award? bagus betul sapa yang bagi tu kan! ^_~

3. Memasing award
well well well, kegembiraan harus dikongsi..ye tak? and now im choosing these lucky name untuk di-tag..jangan marah ye..saya nak kasi promote blog kamu je! hehe..

  • owner twistedrelevations - adik junior smksp yang menulis dengan sangat sempoi but nice! suke baca blog budak nih!
  • owner the journey II - sahabat yang sekarang dah menetap di Adelaide, Australia..(dayah, cerita la pasal Australia banyak-banyak enh!)
  • owner the colors of life - junior smksp yang hebat..setiap kali bukak blog die, macam ada aura yang buat saya lebih bersemangat untuk meneruskan hidup!
  • owner wahana citra - sahabat suka duka selama di uitm, shah alam..rindu giler kot kat makcik nih!!
  • owner turquoise fanatic - kawan baru yang da lama berblog..tp nk tag jugak! hehe (kamu, selamat berkenalan!)   

tahniah korang! ^_^

6 comments:

paan said...

hohoho , nasib bek xdi tag.. masih ada tag yg belum diselesaikan.hehe

tp kalo dapat anugerah ni pun bez gak. blogger harapan tue.

Entri terbaru -> Bagaimana Meningkatkan Trafik Blog ?

faizura rahman said...

kamu bukan freshie kot paan..nanti saya buat anugerah blogger idola/ blogger popular..haa..time tu, xboleh lari huh! hehe

kene tggu saya jd senior sket la dlm dunia nih ^_^

yunazima said...

selamat kenalan..hihi..(^_^)

faizura rahman said...

selamat selamat! hehe

Nismo BluebirD said...

wahh...blogger harapan tuh....^^
conggrotulation...

faizura rahman said...

hehe..semoga harapan menjadi kenyataan! hehe

Related Posts with Thumbnails